За Ремонт-СФ

Ако е вярна максимата "Домът е моята крепост", то у нас тя е още по-валидна, тъй като болшинството българи са собственици на своите домове. Да притежаваш собствен дом е невероятно удобство и предимство, но и огромна отговорност. Домът се нуждае от постоянна поддръжка и ефективна защита срещу влага, защото тя може бързо да разруши дори най-скъпия и красив дом.

Кои сме ние?

Ние сме Ремонт-СФ! Една от водещите строителни фирми в България, специализирана в покривни ремонти и хидроизолация на сгради и съоръжения. Ние присъстваме вече седем години на родния пазар, което се дължи изцяло на нашите познания, професионализъм и непрекъснат стремеж да бъдем в крак с последните иновации в строителството.

През годините, ние непрекъснато увеличаваме своя кръг от услуги, тъй като разбираме, че нашите клиенти изпитват нужда от различни ремонтни дейности. Нашето желание е да им спестим необходимостта да използват различни фирми за различните ремонти и да им предложим всичко, което им е нужно, извършено от фирмата, на която имат доверие.

Нашият опит:

Ние стартирахме своята дейност с ремонт на покриви преди цели 7 години. Постепенно разширихме тази дейност, като преди 3 години добавихме услугата: подмяна на улуци. През последните 5 години се заехме със сложната задача да изградим хидроизолацията на всички части от една сграда, а в последните 2 години предлагаме и перфектна хидроизолация на плувни басейни.

  • Ремонт на покриви – 7 години;
  • Хидроизолация – 5 години;
  • Подмяна на улуци – 3 години;
  • Хидроизолация на басейни – 2 години.

Нашата дейност:

Основна част от нашата работа заема изграждането и ремонтирането на покриви. С тази дейност стартирахме един успешен и престижен бизнес и в нея имаме най-богат опит. Именно опитът ни позволява да познаваме в детайли покривната конструкция и материалите, които са най-подходящи за нейното изграждане.

Като услуга "Ремонт на покриви" включва много и разнообразни дейности. Ние предлагаме цялостно изграждане на плоски покриви и наклонени такива; подмяна на керемиди; подмяна на керамични керемиди с битумни; подмяна на улуци; боядисване и грундиране на бордове, шапки и обшивки; измазване на комини – вътрешно и външно, а също и монтаж на шапки на комините.

Всяка една от тези дейности, ние извършваме с характерния за нас професионализъм и старание. В желанието си да осигурим най-доброто, ние никога не правим компромис с качеството на материалите, които използваме и с прецизността на своята работа.

Видове услуги

Ремонт на покриви:

Ремонтирането на един покрив може да протече по много и различни начини. Ние можем да се заемем с изграждането на един абсолютно нов покрив, включващо изграждане на носещата конструкция, която ще бъде напълно съобразена с особеностите на сградата, така че да осигурим дълъг и безпроблемен живот на цялото съоръжение.

Върху изградената от нас покривна конструкция, можем да изработим качествена и надеждна хидроизолация, която да удължи живота на покрива и да предпази от поражения цялата сграда. Видът на покривната настилка, разбира се ще бъде избран от клиента, като ние се ангажираме тя да бъде положена перфектно.

Подмяна на керемиди:

В тази дейност влагаме не по-малко старание и професионализъм. Подменените от нас керемиди ще увеличат здравината на покрива и ще удължат неговия експлоатационен живот. При дейността ‘’Подмяна на керемиди’’ ние предлагаме: сваляне на старите и повредени керемиди; поправка на носещата конструкция, в случай че има нужда от такава; нареждане на новите керемиди; нареждане и подмазване на капаците.

Битумни керемиди:

Ние можем да ви бъдем много полезни, когато решите да реконструирате основно своя покрив, заменяйки старите и тежки керамични керемиди с битумни. Това ще удължи изключително много живота на вашия покрив, ще повиши неговата ефективност и ще ви лиши от необходимост да извършвате каквито и да е ремонти в продължение на дълги години.

Ние използваме най-качествените битумни керемиди, доказали своята здравина през годините. Преди тяхното полагане ще подготвим основата, като изградим дъсчената обшивка, върху която те ще бъдат монтирани. Етапите на действие и принципите на полагане на битумни керемиди ще бъдат изпълнени стриктно и последователно, за да имате здрав, сигурен и естетически издържан покрив.

Подмяна на улуци:

В тази дейност сме не по-малко прецизни и успешни. Ние предлагаме изграждане на едно важно съоръжение, което ще предотврати пораженията върху фасадата на вашия дом или обществена сграда. Материалите, използвани от нас ще подобрят не само отводняването на вашия покрив, но и цялостния облик на вашето недвижимо имущество.

Измазване на комини:

Тъй като знаем колко важно съоръжение е коминът, ние полагаме за него изключителни грижи. Неговият ремонт може да бъде част от цялостния ремонт на покрива, а може да бъде извършен и като отделна услуга. Коминът ще бъде измазан отвън и отвътре, в зависимост от неговото състояние и вашето желание. Ние ще укрепим неговите стени, така че да не се налага последващ ремонт и димоотводът ви да функционира перфектно.

Боядисване на бордове, шапки и обшивки:

При изграждането и ремонтирането на плоския панелен покрив, нашата дейност включва и грундиране и боядисване на металните елементи и обшивки по покривната конструкция.Това са шапките на комините, бордовете и обшивките около комините и другите покривни компоненти. Тази услуга, както всички останали услуги, които предлагаме е изпълнена перфектно и с най-добрите материали, за да можем да гарантираме идеалното състояние на цялото покривно съоръжение.

Хидроизолация:

Влагозащитата е може би най-отговорната част от нашата дейност, тъй като има за цел да подобри не само състоянието на самата сграда, но и качеството на живот в нея. Ронещи се мазилки, рушащи се основи, течащи покриви и наводнени жилищни помещения, излъчващи постоянна миризма на влага и мухъл Ремонт-СФ всичко това може да бъде избегнато с наша помощ, защото ние предлагаме висококачествена и дълготрайна влагозащита.

Услугата хидроизолация, предлагана от нас включва:

При хидроизолирането, ние залагаме основно на качествените съвременни материали, които ни позволяват да предоставим гаранция за своята работа. Ние познаваме и използваме най-добрите течни и рулонни видове хидроизолация, като при тяхното полагане спазваме стриктно указанията на производителя и използваме най-модерната професионална техника.

Изпълнената от нас хидроизолация ще предпази основата на сградата и дома ви от неприятното въздействие на влагата и ще защити напълно вашият красив и скъп интериор. Нито студената снежна зима, нито обилните пролетни дъждове ще могат да нарушат вашето спокойствие, защото домът ви, офисът или вашата бизнес сграда ще разполагат с влагозащита, изградена от професионалисти.

Защо да изберете Ремонт-СФ?

Работата с една професионална фирма с дългогодишен опит има своите безспорни предимства. Ние притежаваме познанията и квалификацията да изпълним всички ремонтни дейности, съобразно указанията и съвременните строителни изисквания. Нашият стремеж към съвършенство ни кара да откликнем на всяко желание на клиента, за да можем да видим задоволството в неговите очи, когато му предадем завършения от нашия екип обект.

Това, което ще получите, избирайки нас е:
  • Професионална работа;
  • Гарантирано качество;
  • Надеждност при изпълнение на задачите;
  • Качество и професионализъм;
  • Висококачествени и надеждни материали.

Нашата основна идея и мисия е да обединим всички експерти в ремонтирането на покриви и хидроизолирането на едно място, за да не се налага да се сблъсквате с непрофесионално отношение и зле свършена работа, по която и да е част от вашия дом, бизнес или обществена сграда.

Тъй като се стремим да направим своята дейност максимално достъпна и позната на все повече хора, ние създадохме своя фирмен сайт, на който вие – нашите клиенти можете да се информирате за предлаганите от нас услуги, за материалите, с които работим и за изгодните цени, които предоставяме. Ние предлагаме идеален баланс между качество, цена и срок на изпълнение, за да осигурим една изключително рентабилна услуга на своите клиенти, които ни се доверяват при нужда от ремонтни дейности.

Ремонт-СФ държи изключително на личния подход при запознаване с клиентската проблематика и винаги консултира безплатно своите клиенти, за да знаят те, кой е най-добрият вариант за изпълнение на дадена услуга, без значение дали става въпрос за покривен ремонт или хидроизолация. Именно личният ни подход осигурява брилянтния краен резултат, който ни постави в челните редици на най-добрите строителни фирми в България.